Na een fijne vakantie ben ik inmiddels opgestart en staat de deur weer open 😉

Je bent van harte welkom als je:
🔹wilt ontdekken welk werk bij je past (Loopbaancoaching),
🔹op persoonlijk vlak een steuntje in de rug kunt gebruiken (Persoonlijke coaching) en/of
🔹overmatige en langdurige stress ervaart en dit wilt doorbreken (Stress- en burn-out coaching).

Nog even dit: ik realiseer mij dat de prijzen enorm zijn gestegen door de inflatie, energiecrisis etc. Ik voel de gevolgen daarvan zelf natuurlijk ook. Toch heb ik besloten om mijn tarieven níet te verhogen. Ik wil mensen helpen en dat coaching toegankelijk blijft, dus vandaar… dan weet je dat 😊

Lieve groet, Marian

 

#mariancoacht #coach #loopbaancoaching #persoonlijkecoaching #lifecoaching #stresscoaching #stressburnout #lelystad #dronten #zeewolde #almere #emmeloord #harderwijk #kampen #zwolle #flevoland #overijssel #gelderland