Heb je continu een opgejaagd gevoel? Verlies je de grip op de situatie? Heb je last van chronische stress? Dat is niet niks, het doet vast meer met je dan je wilt. Ook gaat het niet vanzelf weg. Wat goed van jou dat je nu op zoek bent naar een effectieve oplossing voor jouw situatie. Ik help je graag om korte metten te maken met overmatige en langdurige stress. Laten we samen ervoor zorgen dat je straks weer bruist van de energie en een ontspannen en gelukkig leven kunt leiden.

Symptomen van stress en burn-out
In wankel evenwicht (B. van Houdenhove)

De symptomen en klachten van langdurige stress of een naderende burn-out verschillen per persoon. Zo kan het zijn dat je jezelf opgejaagd en lusteloos voelt. Ook schieten jouw emoties waarschijnlijk alle kanten op. Je piekert, bent verstrooid en vergeet steeds allemaal dingen. Je concentratie is slecht en je voelt je moe. Toch slaap je slecht ’s nachts. Overdag lijk je haast wel een wandelend hoofd, omdat je maar weinig benul hebt van wat er in jouw gevoel en lijf afspeelt. Je emotionele klachten zorgen ervoor dat je niet in je gewone doen bent. Sterker nog: al die stress geeft allerlei signalen af aan jouw lichaam, waardoor je mogelijk ook allerlei lichamelijke klachten ervaart. Herken je jouw situatie in deze punten? Je accu raakt duidelijk leeg.

“Remember to take care of yourself.

You can’t pour from an empty cup.”


Voor wie?

Als jij een vrouw bent en stressgerelateerde klachten hebt dan kun je bij mij terecht voor stress- en burn-outcoaching. Tijdens een coachingstraject doorbreken we samen de vicieuze cirkel waarin je bent beland door langdurige stress. Ook als je af en toe last hebt van stress en meer preventief met stress wilt leren omgaan, kan coaching interessant voor jou zijn.

Hoe werkt het?
  • Tijdens het eerste gesprek achterhalen we je hulpvraag en maken we een inschatting van het aantal gesprekken.
  • We brengen samen jouw stressfactoren in kaart en werken met elkaar aan het verminderen van jouw draagLAST.
  • Je leert jouw draagKRACHT te versterken en te onderhouden.

Aan het einde van het traject is helder voor jou welke stappen je wilt zetten voor minder stress én meer geluk en vitaliteit. Hierdoor kan er weer een dynamisch evenwicht ontstaan (groen in de afbeelding).

Wil je vrijblijvend praten over de mogelijkheden?

Als je het gevoel hebt dat ik je kan helpen dat je straks weer een ontspannen en gelukkig leven kunt leiden, kom in contact. Je kunt een vrijblijvende belafspraak maken. Stuur mij een e-mail via info@mariancoacht.nl óf vul het contactformulier in en ik neem contact met jou op.

(Beeld & Tekst © MarianCoacht – Alle rechten voorbehouden)