Dé essentie van het coachvak voor mij!

‘Coachen is het vak van liefhebben’ leerde ik tijdens mijn eerste coach-opleiding. Die zin verwoordt precies zoals ik het zie en voel tot op de dag vandaag.

Dit is wat mij ten diepste drijft.

Vroeg of laat lopen we allemaal een keer tegen de hobbels van het leven aan (en ik ben daar echt geen uitzondering op hoor). Waar jij ook tegenaan loopt. Ik sta naast je en samen gaan we op zoek naar de oplossing voor jouw situatie.

Coachen. Mijn manier om mijn passie, kwaliteiten en talenten in te zetten voor een ander. De basis is liefde voor mijn medemens.

 

#mariancoacht #coach #loopbaancoaching #persoonlijkecoaching #lifecoaching #stresscoaching #stressburnout #lelystad #dronten #zeewolde #almere #emmeloord #harderwijk #kampen #zwolle #flevoland #overijssel #gelderland