Al van kleins af aan ben ik oprecht geïnteresseerd in mensen: ik stel vragen, luister, geef aandacht, inspireer en help waar mogelijk. Dat is mijn talent. Dan ben ik op mijn best.

De jarenlange ervaring die ik zowel bedrijfsmatig als privé heb opgedaan, zorgt dat ik me goed kan inleven in mensen en situaties. Als persoon ben ik open, spontaan en betrokken. Ook ben ik pragmatisch en sta ik met beide benen op de grond.

Oftewel, ik ben een mensgerichte coach die jou aanvoelt en begrijpt waar jij nu staat. En ik ben een resultaatgerichte coach die je helpt je doelen te bereiken. Vanuit die basis ga ik graag met je in gesprek. Hierbij vind ik het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en je verhaal kan doen. Ik ga je dan ook tijdens de coaching niet vertellen wat je wel en niet moet doen. Ik neem je ook niet bij de hand. Wat ik wel doe? Ik bied je inzicht, moedig je aan en geef je zo nodig een duwtje in de rug. Zodat je zelf stappen kunt zetten en verder komt. Zodat je een gelukkiger en betekenisvoller leven leeft.

“We all are struggling. Reach out. Be Kind. Mean it.”

Waylon Lewis

Nog meer weten over mij?

Wat betreft het coachen is het goed om te weten dat ik bij het NOLOC gecertificeerd ben als Register Loopbaanprofessional. Dit houdt in dat ik voldoe aan de vastgestelde kwaliteitseisen van de beroepsvereniging. Naast het coachen geef ik trainingen. Ik train vrijwilligers, zodat zij op een professionele wijze mensen met schulden kunnen begeleiden óf langdurig werkzoekenden ondersteunen bij het (opnieuw) betreden van de arbeidsmarkt.

Geloof, hoop en liefde... is de basis van waaruit ik leef én werk. Wie mij kent, weet dat ik gelovig ben en leef vanuit een christelijke identiteit. Als jij ‘geloofs- en levensvragen’ wilt betrekken in het coachingstraject, dan doen we dat! Daarbij wil ik benadrukken dat ik graag iedereen coach en train. Gelovig of niet.

En verder... houd ik van gezelligheid, koken, eten, lezen, sporten, huidverzorging, kleding. Je vindt mij ook geregeld buiten. Ik ben gek op zon, zee, strand, bergen, bossen en het platteland. Ook bezoek ik graag steden, Amsterdam in het bijzonder.

Wil je vrijblijvend praten over de mogelijkheden?

Als je het gevoel hebt dat ik jou aanvoel en je kan helpen om jouw doelen te bereiken, kom dan in contact. Laten we een vrijblijvende belafspraak maken. Stuur mij een e-mail via info@mariancoacht.nl óf vul het contactformulier in en ik neem contact met jou op.

(Beeld & Tekst © MarianCoacht – Alle rechten voorbehouden)