Ben je ontslagen? Is je functie vervallen? Of is het na je studie nog niet gelukt om werk te vinden in jouw vakgebied? Dat is naar en dat doet je zelfvertrouwen geen goed. Want het ongewild niet hebben van werk, doet meer met je dan je misschien had verwacht.

Het is logisch dat je gaat twijfelen aan jezelf: aan je capaciteiten, aan je identiteit, of aan je sociale status. Daarom is het verstandig om eerst tijd te nemen voor de verwerking van het verlies van je baan en/of de vele afwijzingen op je sollicitaties. Dáárna kun je weer bepalen waar je staat, waar je heen wilt en hoe je dat wilt doen.

“If you haven’t found it yet, keep looking.”

Steven Jobs

Hoe werkt loopbaancoaching als je nu geen werk hebt?
  • Wat heeft het verlies van jouw baan of de vele afwijzingen op sollicitaties met jou gedaan? We praten erover en brengen de gevolgen in kaart.
  • We brengen samen jouw persoonlijkheid, interesses en talenten in kaart. Hierbij zetten we in de meeste gevallen loopbaan-assessments/-testen in.
  • Zodra jij jouw doelen hebt gesteld, help ik je om deze te bereiken, bijvoorbeeld door je te begeleiden tijdens toekomstige sollicitaties.

Ik geef je het vertrouwen terug waarmee je weer zelfverzekerd de arbeidsmarkt op kan.

Wil je vrijblijvend praten over de mogelijkheden?

Als je het gevoel hebt dat ik jou het steuntje in de rug kan geven dat je nu nodig hebt, kom in contact. Je kunt een vrijblijvende belafspraak maken. Stuur mij een e-mail via info@mariancoacht.nl óf vul het contactformulier in en ik neem contact met jou op.

(Beeld & Tekst © MarianCoacht – Alle rechten voorbehouden)