Al van kleins af aan ben ik oprecht geïnteresseerd in mensen: ik stel vragen, luister, geef aandacht, inspireer en help waar mogelijk. Dat is mijn talent. Dan ben ik op mijn best. De ervaring die ik meebreng -en zowel bedrijfsmatig als privé heb opgedaan- zorgt dat ik me goed kan inleven in mensen en situaties. Als persoon ben ik betrokken, spontaan en energiek, maar ook pragmatisch en met beide-benen-op-de-grond.

Oftewel, ik ben een mensgerichte coach die je aanvoelt en begrijpt waar je nu staat. En een resultaatgerichte coach die je helpt je doelen te bereiken.

Vanuit die basis ga ik graag met je in gesprek, waarbij ik het belangrijk vind dat jij je op je gemak voelt en je verhaal kan doen. Tijdens de coaching ga ik je niet vertellen wat je wel en niet moet doen. Ik neem je niet bij de hand. Maar: ik bied helder inzicht, moedig je aan en geef je zo nodig een zetje. Zodat je stappen kunt zetten en verder komt. Zodat je een gelukkiger en betekenisvoller leven leeft.

“We all are struggling. Reach out. Be kind. Mean it.”

Waylon Lewis

 

Naast mijn eigen coachingspraktijk…

  • werk ik een dag in de week als zelfstandig Loopbaancoach bij een Psychologenpraktijk in hartje Amsterdam;
  • ben ik landelijk trainer voor JobHulpMaatje en ondersteunen we langdurig werkzoekenden, zodat hun bemiddelbaarheid voor de arbeidsmarkt wordt vergroot;
  • Daarnaast geef ik regelmatig trainingen, door het hele land, voor SchuldHulpMaatje. Deze organisatie biedt hulp aan mensen met (dreigende) schulden. Tijdens de training richt ik mij op de mensgerichte/psychologische hulp bij schulden. Het financiële deel wordt verzorgd door professionele schuldhulpverleners.