Al van kleins af aan ben ik oprecht geïnteresseerd in mensen: ik stel vragen, luister, geef aandacht, inspireer en help waar mogelijk. Dat is mijn talent. Dan ben ik op mijn best. De ervaring die ik meebreng -en zowel bedrijfsmatig als privé heb opgedaan- zorgt dat ik me goed kan inleven in mensen en situaties. Als persoon ben ik open, spontaan en betrokken, maar ook pragmatisch en met beide-benen-op-de-grond.

Oftewel, ik ben een mensgerichte coach die je aanvoelt en begrijpt waar je nu staat. En een resultaatgerichte coach die je helpt je doelen te bereiken.

Vanuit die basis ga ik graag met je in gesprek, waarbij ik het belangrijk vind dat jij je op je gemak voelt en je verhaal kan doen. Tijdens de coaching ga ik je niet vertellen wat je wel en niet moet doen. Ik neem je niet bij de hand. Maar: ik bied helder inzicht, moedig je aan en geef je zo nodig een zetje. Zodat je stappen kunt zetten en verder komt. Zodat je een gelukkiger en betekenisvoller leven leeft.

“We all are struggling. Reach out. Be Kind. Mean it.”

Waylon Lewis

Nog meer weten over mij?
Naast het coachen ben ik ook trainer voor SchuldHulpMaatje en JobHulpMaatje. Ik train vrijwilligers, zodat zij op professionele wijze mensen met schulden kunnen begeleiden óf langdurig werkzoekenden ondersteunen bij het (opnieuw) betreden van de arbeidsmarkt. MarianTraint dus 😉

Geloof, hoop & liefde... is de basis van waaruit ik leef én werk. Wie mij kent, weet dat ik gelovig ben en leef vanuit een christelijke identiteit. Als jij 'zingeving & geloven' graag wil betrekken in het coachingstraject, dan doen we dat! En als je op dit vlak zo je worstelingen hebt? Geen probleem. Ik luister zonder oordeel naar je. Echt! Iedereen is overigens welkom, gelovig of niet. Dat wil ik graag benadrukken!

En verder...
hou ik van gezelligheid, koken, eten, sporten, huidverzorging, kleding, zon zee en strand, de bergen, de bossen, het platteland (alles dus) en het bezoeken van steden, Amsterdam in het bijzonder.

(Beeld & Tekst © MarianCoacht – Alle rechten voorbehouden)