7 jaar ben ik onderweg met MarianCoacht, lieve mensen πŸ˜ƒ Vandaag precies. Ik voel dankbaarheid en enthousiasme en kijk uit naar wat er nog komen gaat.

Nog meer mensen helpen met de hobbels in leven & werk. Zelf nieuwe dingen ontdekken en leren.

Terugkijkend zie ik dat het accent, naast coaching, steeds meer gaat liggen op herstel (counseling). Herstel van mensen zelf, herstel in relaties, herstel in werk, in gezondheid, in geloof. Om van daaruit weer in vertrouwen stappen te zetten en het leven vol te nemen.

7 jaar. Een bijzonder getal dat symbool staat voor volheid. Wat dat voor mij betekent weet ik nog niet, maar β€˜The best is yet to come…’ Dat geloof ik zeker.

Ik zet daarin natuurlijk zelf stappen, maar kijk ook verwachtingsvol om me heen, naar de toekomst en laat me verrassen door wat er op mijn pad komt πŸ™

 

 

#mariancoacht #coach #coaching #loopbaancoaching #loopbaancoach #stresscoaching #stresscoach #burnoutcoaching #burnoutcoach #persoonlijkecoaching #persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkecoach #lelystad #flevoland