Het werd weer eens tijd voor een update, vond ik. Dus hier ben ik. En ja … ondanks dat ik niet van de selfies ben, toch maar een actueel kiekje tussendoor gemaakt 😉

Terugblikkend heb ik het afgelopen half jaar een paar mooie opdrachten voor werkgevers gedaan of ben er nog mee bezig. Een leuke combinatie met de particuliere coachingsklanten die bij me komen voor hulp met hun loopbaan, overmatige stress of andere persoonlijke vraagstukken.

Sinds een jaar ben ik aangesloten bij de Bedrijfskring van Lelystad en dus begeef ik mij steeds meer tussen de ondernemers van Lelystad. Ik ben ook al enige tijd onderdeel de kwaliteitskring (oa intervisie) van de beroepsvereniging. Het is echt leuk om met andere professionals regelmatig samen te komen. We sparren, je ontwikkelt jezelf erdoor en er is ruimte voor lief en leed. Dat is ook fijn hè, want anders kan het als zzp’er weleens wat eenzaam voelen hoor. Zo heb je toch het gevoel van collega’s.

Naast de trainingen die ik zelf geef, volg ik ze ook graag 😄 Systemisch werken vind ik reuze interessant en aspecten daarvan pas ik al toe in mijn coaching. In vervolg daarop heb ik recent een training gevolgd over familieopstellingen en organisatie-opstellingen. Het eerste certificaat is binnen en het smaakt naar meer…

 

#mariancoacht #coaching #coach #loopbaancoaching #loopbaancoach #stresscoaching #stresscoach #burnout #burnoutcoaching #burnoutcoach #persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkecoaching #persoonlijke coach #lelystad #flevoland