Je buigt blokkades en belemmeringen niet zomaar om. Zodra je denkt ervan af te zijn, komt het ineens weer omhoog als er iets getriggerd wordt.

Dat ‘iets’ is vaak een onverwerkte emotionele ervaring(en). Het is hardnekkig, vreet energie en met je ratio en wilskracht krijg je het niet onder controle. Dat zie ik bij sommige cliënten en ik kan er zelf vanuit ervaring ook over meepraten.

Wat nu?

Wat helpt goed bij het alsnog verwerken van emotionele ervaringen? Hoe verdwijnen de triggers uit je systeem? Dat wilde ik ontdekken én leren om op een dieper niveau te werken, zodat de wortel van het probleem wordt aangepakt en iemand weer vrijuit kan leven. Er volgde een zoekproces en…

Ik heb mijn antwoord gevonden 😃

Inmiddels ben ik opgeleid (en leer door) voor een behandelwijze waarmee je rechtstreeks inwerkt op het emotionele gebied van de hersenen, waar het onverwerkte nog wordt vastgehouden.

  • Het is een neurofysiologische methode waarmee emotionele en lichamelijke blokkades op een diepgaand niveau worden verwerkt;
  • Je hoeft niet al te veel te praten, omdat het zich richt op het emotionele deel van je hersenen en minder op het cognitieve en verbale deel;
  • Er ontstaat een diepgaand proces, waardoor je hersenen en lichaam alsnog de ingrijpende ervaringen verwerken. Op een veilige, rustige en geleidelijke manier.

Amsterdam

Voor de opleiding mocht ik naar Amsterdam. Mijn geboorteplaats. Dat blijft een bijzondere plek met een speciaal gevoel. Ik was dus helemaal heppie de peppie vanwege de stad en vooral omdat ik iets heel tofs heb geleerd.

Deze methode zet ik in bij coachingstrajecten, indien van toepassing. Spreekt dit je aan en ben je geïnteresseerd om op deze manier te werken aan jouw blokkades en belemmeringen, stuur mij dan een mailtje via info@mariancoacht.nl. Ik help je graag!

 

#mariancoacht #coach #coaching #loopbaancoaching #loopbaancoach #stresscoaching #stresscoach #burnoutcoaching #burnoutcoach #persoonlijkecoaching #persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkecoach #lelystad #flevoland