Wat een mijlpaal: mijn ouders zijn 50 jaar getrouwd ❤️Met een weekendje weg hebben we het uitgebreid gevierd. Iedere dag stonden we wel op een creatieve of ludieke manier stil bij hun huwelijk en het leven dat we samen delen.

We hebben mooie herinneringen opgehaald en gelachen om de anekdotes. Naast lekker tafelen, erop uitgaan, kletsen en spelen, waren er zelfbedachte spellen, cadeaus, versiering, fotos en films van vroeger. En met het draaien van de muziek die we thuis luisterden, waanden we ons weer terug in de tijd.

In het ‘Terug-blik’ hebben we allemaal een persoonlijke brief gestopt, zodat mijn ouders de komende dagen steeds iets hebben om naar uit te kijken.

Iedereen heeft meegewerkt om dit weekend tot een feestje te maken. Het was gewoon super leuk én natuurlijk hebben we weer nieuwe herinneringen gemaakt!

 

#mariancoacht #coach #loopbaancoaching #persoonlijkecoaching #lifecoaching #stresscoaching #stressburnout #lelystad #dronten #zeewolde #almere #emmeloord #harderwijk #kampen #zwolle #flevoland #overijssel #gelderland