Wat fijn dat het weer LENTE is hè? ☀️ Zoals elk seizoen zijn schoonheid en functie in de natuur heeft, zo passeren ook vergelijkbare seizoenen ons leven.

Een boom staat er niet van de een op de andere dag, dat weet iedereen. Hij begint klein. Er wordt gezaaid en door zonlicht, voeding, aandacht – maar ook stormen, regen en wind – wordt hij groter en sterker. Zo geldt dat ook voor jou en mij. Elk seizoen is een kans om te groeien.

🌿 De lente staat voor hoop en een nieuw begin. Het is een periode van zaaien. Wie laat jij zaaien in je leven? Wat zaai je in je eigen leven, en dat van een ander?
🌺 De zomer is een tijd van groeien en bloeien. Het leven lacht je toe. Vier feest en geniet!
🍁 In de herfst wordt er geoogst. Wees dankbaar voor al het moois en leg een voorraad aan! Daarna volgt het snoeien. Je mag loslaten. Soms pijnlijk en verdrietig, maar het vormt je.
❄️ De winter symboliseert rust, bezinning, verwerking. Bovengronds lijkt er niets te gebeuren, ondergronds bereidt de natuur zich voor op een nieuw begin. Je wordt wijzer en sterker en dan… is daar de lente!

Lieve groet, Marian

#mariancoacht #coach #loopbaancoaching #persoonlijkecoaching#lifecoaching#stresscoaching #stressburnout #lelystad #dronten #zeewolde #almere #emmeloord #harderwijk #kampen #zwolle #flevoland #overijssel #gelderland