Je hebt vast weleens gelezen dat je alleen van iemand kunt houden als je van jezelf houdt ❤️ Misschien voel je nu weerstand, misschien denk je ‘Hoe zo?’.
 
In een relatie voel je liefde, maar vroeg of laat word je ook persoonlijk geraakt in jouw angst en pijn. Allerlei onverwerkte emoties komen naar boven. 
Als er krassen, deuken of zelfs gaten in jouw hart zitten, wil je het liefst dat iemand dat voor je gladstrijkt of opvult. Je hebt de ander zeg maar nodig om je goed te voelen. Dat kan uiteindelijk voor een flinke onbalans zorgen…
 
Open eerst je hart voor jezelf. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen gevoelens. Ga aan de slag met je opborrelende onverwerkte emoties. Het wordt pas veilig om je te verbinden met een ander, als je de veiligheid in jezelf vindt om bij je eigen gevoelens te zijn.
Om in echte verbinding te kunnen zijn, is het nodig dat jij en je (misschien wel toekomstige) partner de verbinding met zichzelf aangaan. Dan wordt liefde… delen & dienen.
 
Hoe kijk jij naar jezelf? Wat voel je? Hoe denk je over jezelf? Iets om bij stil te staan op de Dag van de Liefde❤️
 
 
#mariancoacht #coach #loopbaancoaching #persoonlijkecoaching #lifecoaching #stresscoaching #stressburnout #lelystad #dronten #zeewolde #almere #emmeloord #harderwijk #kampen #zwolle #flevoland #overijssel #gelderland