Lieve mensen,
.
Ik ben alweer een tijdje aan de studie 🎓 Ik ga namelijk óók mensen met stress & burn out-klachten begeleiden en coachen (preventief en curatief).
.
Zoals jullie weten coach ik al op het gebied van werk & loopbaan en persoonlijk leven, maar stress speelt zo’n grote rol in veel mensenlevens dat ik mijn dienstverlening daar graag mee wil uitbreiden.
Ik geniet van het studeren, maar het is flink aanpoten hoor. Eind juni theorie-examen en begin juli praktijk-examen.
.
Ondertussen druk met veé-éél opdrachten die samen een portfolio gaan vormen zoals: proces-analyses, duizend-en-een reflectieverslagen 🙄, tig boeken lezen, een literatuuropdracht uitwerken tot een artikel. Serious business dus 😊
.
En ja nu komt het: ik ben nog op zoek naar 3 proefclienten. Wie uit mijn netwerk durft het aan mijn proef🐰 te zijn? Het gaat om korte trajecten, 2 à 3 gesprekken in april, mei of juni.
.
Ik post dit bericht ook op social media. Als er meer dan 3 reacties binnenkomen, zal ik loten. Je krijgt dan een reactie van mij in een persoonlijk bericht.
.
Als je wil meedoen, stuur dan een mailtje naar info@mariancoacht.nl
.
Dank je wel alvast 🙏
Liefs, Marian
.
UPDATE –> HIERBIJ DE VIDEO VAN DE LOTING (klik op de link): IMG_2580
.
#mariancoacht #coach #loopbaancoaching #persoonlijkecoaching #lifecoaching #stresscoaching #stressburnout #lelystad #dronten #zeewolde #almere #emmeloord #harderwijk #kampen #zwolle #flevoland #overijssel #gelderland