Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je op dit moment (te) weinig voldoening uit je werk haalt. Misschien word je niet genoeg uitgedaagd, is de werkdruk te hoog, ervaar je onbalans tussen je werk- en je privésituatie of vraag je je af of je werk wel bij je past. Wat de reden ook is, een coachingstraject kan je helpen om in kaart te brengen wat je nodig hebt om te floreren en doelgericht je weg te vervolgen.

Verloop van het traject

Loopbaancoaching begint bij mij veelal met een assessment (of testen) waarmee we jouw persoonlijkheid, interesses en talenten in kaart brengen. Daarna gaan we in gesprek: over wie je bent, over belangrijke waarden in je leven en werk, over je sterke én zwakke punten en over alles wat je nodig hebt om je inzicht te verschaffen. Want pas als je weet wat je écht wilt en wat bij je past, kun je relevante doelen stellen.

En als je je doelen hebt gesteld, dan help ik je om deze te bereiken. Om gerichte acties uit te zetten, concrete plannen te maken en de juiste wegen te bewandelen. Want ik ben ervan overtuigd dat je succesvoller bent als je werk doet dat bij je past. Dan ben je op je best en dat straal je uit!