Ging het je jarenlang voor de wind, maar lijkt het er nu op dat je leven stroef gaat? Loop je vast op 1 of meerdere punten? Het kan iedereen overkomen. Misschien overzie je nu even niet wat er precies aan de hand is, of weet je dat wel, maar ben je alleen niet in staat om het tij te keren. Als je wilt, help ik je graag. Ik luister naar je, hou je een spiegel voor en moedig je aan om het beste uit jezelf te halen. Zo kan je vanuit inzicht en rust nieuwe wegen inslaan en krijg je meer ruimte om lief te hebben en te genieten. Want daar lever je op in zodra je onder druk staat!

“Ik ben uitgeput van sterker proberen te zijn, dan hoe ik me voel…”


Voor vrouwen

Als jij een vrouw bent en op zoek naar persoonlijke coaching (ook wel levenscoaching genoemd) sta ik voor je klaar.

Hoe werkt het?
  • Tijdens het eerste gesprek achterhalen we je hulpvraag en maken we een inschatting van het aantal gesprekken.
  • We staan stil bij jou als persoon en beantwoorden een reeks aan vragen. Wie ben jij? Wat zijn jouw kwaliteiten en talenten? Wat vind jij belangrijk in je leven?
  • We bekijken op welk levensgebied je wilt verbeteren. Van gezondheid tot relaties. Van werk tot vrije tijd. Van dagelijkse regeldingen tot toekomstdromen.
  • Aan het einde van het traject heb je meer inzicht in jezelf, weet je hoe je persoonlijk kunt groeien en weer in balans kunt leven.
Copyright: MarianCoacht

Als je ‘geloofs- en levensvragen’ wilt betrekken in het persoonlijke coachingstraject, dan is dit mogelijk. Ik leef zelf vanuit een christelijke identiteit. Ook als je op het gebied van geloven zo je worstelingen hebt is dat geen probleem. Ik luister zonder oordeel naar je. Daarbij wil ik benadrukken dat ik graag iedereen coach en train. Gelovig of niet.

Wil je vrijblijvend praten over de mogelijkheden?

Als je wilt dat ik naar je luister, je een spiegel voorhoud en je aanmoedig om het beste uit jezelf te halen, kom in contact. Laten we een vrijblijvende belafspraak maken. Stuur mij een e-mail via info@mariancoacht.nl óf vul het contactformulier in en ik neem contact met jou op.

(Beeld & Tekst © MarianCoacht – Alle rechten voorbehouden)