Tegen het einde van het gesprek vroeg ik: ‘Hoe kijk je terug op het coachingstraject tot nu toe?’ En… ‘Je vertelde eerder dat je al bij verschillende coaches bent geweest, wat maakt dat je nu bent gebleven?’

Ze antwoordde dat ze in de eerste plaats een commitment met zichzelf heeft gemaakt, want ze wilde dat er nu écht wat ging veranderen. Ten tweede dat ze in ons traject heeft ontdekt wat de kern -haar kern- is en dat ze nog nooit zo diep is gegaan als nu. Ze voelt zich veilig en ervaart dat ik geen oordeel over haar heb, waardoor ze zichzelf is, vrijuit vertelt en stappen durft te zetten.

Natuurlijk ben ik blij met deze feedback, maar vooral dankbaar dat ze haar vertrouwen in me stelt, me toelaat om samen op zoek te gaan en zíj́ steeds sterker wordt.

We gaan de laatste fase van het traject in.

 

#mariancoacht #coach #loopbaancoaching #persoonlijkecoaching #lifecoaching #stresscoaching #stressburnout #lelystad #dronten #zeewolde #almere #emmeloord #harderwijk #kampen #zwolle #flevoland #overijssel #gelderland