Gisteren met succes mijn opleiding tot stress & burn-out coach/ counselor afgerond. De vlag hing uit toen ik thuis kwam đŸ˜ƒ “Dat hoort er toch bij?” zei een van m’n kinderen. Ik werd er nog blijer van.
 
Na een reeks van deadlines voor opdrachten en theorie-examen, gisteren de hele dag praktijk-examen gehad. Na afloop kregen we 1 voor 1 te horen of je geslaagd was.
 
Het was hard werken de afgelopen weken, maanden eigenlijk…
Het was ook genieten en knetter leerzaam. Blij met mijn ontwikkeling op professioneel vlak, maar ook persoonlijk. Want doorgezaagd ben ik wel… en wat heeft me dat veel gebracht.
 
Nog een weekje werken en dan eindelijk vakantie.
Na de zomervakantie start ik weer nieuwe trajecten op. Meld je aan als je alvast een plekje wilt reserveren in mijn agenda.
.
.
#mariancoacht #coach #loopbaancoaching #persoonlijkecoaching #lifecoaching #stresscoaching #stressburnout #lelystad #dronten #zeewolde #almere #emmeloord #harderwijk #kampen #zwolle #flevoland #overijssel #gelderland