Mijn coachingspraktijk bestaat alweer 5 jaar. Wat is de tijd voorbijgevlogen!

Nog steeds blij en dankbaar dat ik deze stap heb gezet en al veel mensen mocht helpen met de hobbels op hun weg. Het is echt mijn passie om kleur te brengen in het leven en werk van mensen.

Ondertussen ben ik met een opleiding bezig, zodat ik binnenkort naast loopbaan- en persoonlijke levenscoaching ook mensen goed kan helpen met stressgerelateerde klachten.

Jullie allemaal heel hartelijk bedankt voor je interesse, support, het delen/ liken van mijn berichten op social media en het verwijzen van mensen uit je omgeving. Zo’n 70% van mijn klanten komen via-via bij mij.

Herken je in de collage de foto’s van mijn eerste website nog?

Lieve groet, Marian

#mariancoacht #coach #loopbaancoaching #persoonlijkecoaching #lifecoaching #stresscoaching #stressburnout #lelystad #dronten #zeewolde #almere #emmeloord #harderwijk #kampen #zwolle #flevoland #overijssel #gelderland