Moeilijke gebeurtenissen… iedereen krijgt ermee te maken, maar soms is het zo erg en overweldigend dat het je niet goed lukt om ermee om te gaan. Onbewust duw je het weg… Het is te heftig.

Als je ingrijpende ervaringen niet verwerkt, worden ze in je brein opgeslagen en blijft de stress in je lichaam aanwezig. Op een dag zit je brein vol en lukt het niet meer om te ontspannen. Je voelt dat je blokkeert en je krijgt klachten (lichamelijk, mentaal, emotioneel).

Methode

Om deze blokkades op te lossen, gebruik ik een methode die een link legt tussen het brein en het lichaam. Het heeft rechtstreeks invloed op het emotionele deel van je hersenen. Het gaat vooral om voelen en ervaren wat er in je lichaam gebeurt, zonder veel te hoeven denken of praten.

Met deze methode wordt oude pijn in je emotionele brein geactiveerd en vindt er, zowel lichamelijk als in je hersenen, een ontlading en verwerking plaats. Je brein wordt als het ware gereset en het heeft een sterke uitwerking op je lichaam, gevoelens en gedachten.

Ik gebruik de brein- en lichaamsgerichte-methode voor het verwerken van belemmerende overtuigingen, emotionele blokkades, angsten, gestagneerde rouw/ verlies en bij iedere andere situatie waarbij je je overweldigd, machteloos of gevangen voelt.

Misschien vind je het spannend om hieraan te beginnen, maar juist door er mee aan de slag te gaan, gaat de emotionele lading er af. Ik begeleid je daarbij en je houdt zelf de controle.

Het aantal sessies dat nodig is verschilt per persoon. Per keer voel je dat er iets is gebeurd, totdat het helemaal is opgelost.

Wat levert het op?

Je brein wordt bevrijd van vervelende blokkades en triggers waardoor lichamelijke stressreacties verdwijnen. Je zal er geen, of in ieder geval veel minder, last van hebben.

Het effect is blijvend. Je krijgt weer grip op jezelf en het zorgt voor rust, ruimte en meer energie.

Wil jij jouw belemmerende overtuigingen, emotionele blokkades, angsten en gestagneerde rouw aanpakken? Stuur mij dan een mailtje via info@mariancoacht.nl. Je bent van harte welkom!

 

#mariancoacht #coach #coaching #loopbaancoaching #loopbaancoach #stresscoaching #stresscoach #burnoutcoaching #burnoutcoach #persoonlijkecoaching #persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkecoach #lelystad #flevoland