Ik vind het leuk om met jullie te delen dat ik mijn NOLOC-beroepserkenning heb behaald!
Dat wil zeggen dat ik heb aangetoond te voldoen aan alle kwalificaties wat betreft kennis, ervaring en kwaliteit op het gebied van loopbaancoaching.

Om dát te bewijzen en te onderbouwen was best een klus hoor… ik had er een soort van haat-liefde verhouding mee. Ken je dat?
Enerzijds moest ik mezelf ertoe zetten om tijd en energie erin te steken, anderzijds was het ontzettend leuk om heel bewust stil te staan bij míjn loopbaan en míjn persoonlijke & professionele ontwikkeling.

En nu ik het behaald heb, ben ik daar best trots op!

Het is zoals deze quote zegt: “Soms zijn dingen niet leuk om nú te doen, maar wel leuk om straks gedaan te hebben”

#mariancoacht #coach #loopbaancoaching #persoonlijkecoaching #lifecoaching #stresscoaching #stressburnout #lelystad #dronten #zeewolde #almere #harderwijk #kampen #zwolle #flevoland #overijssel #gelderland