Ben jij op ZOEK naar (ander) WERK en wil je weten wat bij jou PAST?

Overweeg dan een coachingstraject, waarbij we gebruik maken van een assessment voor LOOPBAANKEUZES. We gaan in op jouw persoonlijkheid, interesses, talenten en je waarden in je werk en privéleven. Door het assessment en de gesprekken krijg je nieuwe inzichten en ontdek je welke loopbaanrichtingen goed bij je passen.Je kunt daardoor weloverwogen keuzes maken en ik help je om je doel te bereiken!

Lees de REACTIES maar eens van een paar KLANTEN:

“Het was echt verwonderlijk om te zien wat een goed beeld Marian had van mijn persoonlijkheid en wat bij mij paste na het maken van een assessment. Na een paar goede en professionele gesprekken kwam er een treffend advies uit. Het was heel fijn om van een onafhankelijke buitenstaander een advies te krijgen, gebaseerd op wat haar de afgelopen gesprekken was opgevallen.”

“Het assessment, de rapportage en de gesprekken hebben mij helder inzicht gegeven in welke functies en werkomgevingen bij mijn persoonlijkheid passen en waar ik het beste tot mijn recht kom. Welke kwaliteiten ik heb en waar mijn aandachtspunten liggen.”