Het kan iedereen overkomen. Het ging je jarenlang voor de wind en dan ontdek je dat het leven stroef gaat. Je loopt op één of meerdere punten in je leven vast. En misschien overzie je nu even niet meer wat er precies aan de hand is, of weet je dat wel, maar ben je alleen niet in staat om het tij te keren.

Als je wilt, loop ik graag even met je mee. Zolang jij daar behoefte aan hebt. Ik luister naar je, hou je een spiegel voor en moedig je aan om het beste uit jezelf te halen. Je zal vanuit inzicht en rust nieuwe wegen kunnen inslaan en meer ruimte hebben om lief te hebben en te genieten. Want daar lever je op in zodra je onder druk staat!

“Ik ben uitgeput van sterker proberen te zijn, dan hoe ik me voel…”

 

Zingeving voor vrouwen

Voor Personal coaching richt ik mij specifiek op vrouwen. Als je er behoefte aan hebt betrekken we geloof en zingeving in het traject. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Dat jij je verhaal open, zonder veroordeling, kan vertellen. Om daarna samen aan de slag te gaan. Tijdens het eerste gesprek achterhalen we je hulpvraag en maken we een inschatting van het aantal gesprekken.

Je kunt bij mij terecht met thema’s zoals: zelfbeeld, identiteit, talenten en kwaliteiten, grenzen stellen, onbalans, stress, moeizame relaties, geloof- en zingevingsvragen.
Ik werk met de TotalBalance-methode, het Huis van je Leven en diverse (creatieve) coachingsmethodieken. De gesprekken vinden plaats in de privésfeer en, als het je leuk lijkt, kunnen we ter afwisseling ook een wandeling maken door de Oostvaardersplassen.